Blog post

15 razloga zašto piti zeleni sok!

Zeleni sok za doručak će vam pružiti sve potrebne nutrijente i vitamine za početak zdravog dana, te će pokrenuti prijeko potrebno cjelokupno čišćenje organizma.

1. Značajno poboljšava zdravlje.
2. Normalizira tjelesnu težinu. Sirovom hranom postižemo našu optimalnu težinu, te se nakon toga težina više ne smanjuje.
3. Normalizira pH krvi i smanjuje kiselost odnosno alkalizira organiznma.
4. Povećava razinu energije u tijelu.  S obzirom da konzumirate prirodnu i cjelovitu hranu koja je optimalna za vašu probavu i apsorbciju nutrijenata imati će te dovoljno energije za vaše svakodnevne aktivnosti i uživanje u danu.
5. Poboljšava probavu. Sadrže sva potrebna vlakna za čišćenje crijeva.
6. Poboljšava mentalno zdravlje i koncentraciju. Zelenim sokom zamjenite svoju jutarnju kavu.
7. Najbogatiji je izvor klorofila. Izgrađuje imunitet, pročišćava krv i pomlađuje tijelo. Povećajte unos klorofila u svoju prehranu s blgotvornim biljnim spojevima.
8. Izuzetno bogat enzimima.
9. Odstranjuje teške metale iz organizma.
10. Povećava konzumaciju voća i povrća, posebno zelenog lisnatog povrća.
11. Sadrže visoku razinu antioksidansa i fitonutrijenata koji izgrađuju obrambeni sustav tijela.
12. Poboljšava izgled kože. Čisti kožu eliminirajući toksine te joj vraća prirodan izgled.
13. Smanjuje žudnju za brzom hranom, nezdravom slatkom hranom, soli i mastima. Nakon nekoliko tjedana konzumiranja smoothija osjetit ćete potrebu za zdravijom hranom kao što su voće, povrće i zelenje.
14. Odličan je izvor minerala za zdravlje kostiju. Zeleni sok bogat je izvor minerala zahvaljujući zelenom lisnatom povrću uključujuči kalcij, magnezij i fosfor.
15. Proizvodi osjećaj sitosti. Kako biste upotpunili svoj dnevni unos zdrave hrane uključite u svoju svakodnevnicu obilje voća i povrća.