Blog post

Smoothie life - Utrka Lanterna 10 km

Smoothie life je prisustvovao na  utrci "Lanterna 10km". U utrci uz more i  kroz masline  uz lijepo vrijeme i velik odaziv trkača, Smoothie life je održao promociju svojih voćnih smoothija.
 

Smoothie life - Promohotel 2016

Pozivamo vas da nas posjetite na sajmu PROMOHOTEL koji će se održati od 24. do 27.02.2016. u Poreču u sklopu kojeg se održava 15. po redu specijalizirana izložba PROMONATURA koja će se ove godine kao zasebna cjelina sajma Promohotel nalaziti u šatorskoj konstrukciji na vanjskom izložbenom prostoru. Prostor namijenjen udruzi BIO ISTRA ispuniti će mirisi raznovrsnih autohtonih i ekoloških proizvoda proizvođača članova udruge i gostiju. Detalje o sajmu pročitajte na: http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=52874

Gdje nabavljamo namirnice?

Stavljamo naglasak na podrijetlo i način uzgoja namirnica koje koristimo za zelene sokove. Zbog toga svo voće i povrće nabavljamo svježe i ekološki uzgojeno od lokalnih malih proizvođača, OPG-ova i GSR-a.

Read more ...

Što je sirova hrana?

Sirova hrana ili raw food je vrsta prehrane koja se zasniva na organskim i ekološki uzgojenim namirnicama bez štetnih kemikalija koja u procesu obrade, sušenja ili pripremanja ne smije biti termički obrađivana na temperaturi višoj od 40 do 45°C. Termičkom obradom mjenja se struktura hrane, gube se enzimi i dolazi do prekida životne niti, a samim time i mogućnost pohranjivanja i prijenosa sunčeve energije.

Read more ...